I Mr.Mousepad två saker garanteras: Pålitlig snabba leveranstider och bästa kvalitet. Vi arbetar ständigt med att utöka vårt erbjudande. Vi lyssnar på våra kunder och genomföra sina förslag och idéer och att göra det möjligt för vår prioritet. För att skriva ut våra vykort vi brukar använda vår höga vita 160g papper. Detta är av hög kvalitet, perfekt för ytan och säkerställer en lång hållbarhet på musmattor reklam.

Det finns ett alternativ till pappers fortfarande förlänger hållbarheten även musmattor. Vi talar om plast papper. Den stora fördelen – förutom Haltbarkeit- av detta material är en blankare yta.

För en liten avgift får du musen tryckt på detta papper på vanligt kvalitet och leveranstid. ändå vilja be er att mönstret.

det tryckta vykort! Ingenstans komplicerat än i Mr.Mousepad.

Visste du? Endast på Mr Musmatta har du absolut produktionssäkerhet. Vi har en kvalitet mönster Mousepad i individuell design av kunden innan någon order release. Mönstret har du omedelbart nästa arbetsdag på posten för godkännande.

Förfrågan här direkt till dina mönster.

Har du frågor om hur du skriver ut din Gel kan utformas individuellt? Vi är alltid glada att hjälpa till i designen.

Våra grafiker är experter på detta område i flera år och har möjlighet varje design idé genomföra för din musmatta. Dra nytta av de mer än 100 dör som vi har i lager. Gör din mus som ett PR-verktyg unik och oförglömlig för dina kunder.