Hur kan jag använda musmattor effektiva i drift?

Mousepads är fortfarande ett blickfång på varje skrivbord.
Vackert utformade tjäna musmattor först som utomhusreklam, om du vill göra kunden en trevlig present, för andra kan det vara – som skapas med företagets logotyp – den så kallade företagsidentitet och stärka den interna laget känsla.

Utöver detta ger musmattan finns också möjlighet som organisatoriskt verktyg som ska användas. Gör det redan så många av våra kunder och gör din musmatta med användbar information, såsom instruktioner, genvägar eller tillägg.

Som en service orienterat företag Där kan du definiera, till exempel viktiga röstinstruktioner och förordningar, så att din personal har som alltid ser ut och har alltid rätt svar.

Som ett teknikföretag ger musmattan som ett organisatoriskt verktyg är möjligheten att genvägar eller vissa formler och tekniska termer kommer alltid i sikte. Detta sparar utrymme, tid och ökar effektiviteten.

Vad är den lämpligaste för ditt företag, om du vill använda musmatta med dina kunder som ett PR-verktyg, eller som organisatoriskt verktyg inom företaget. I Mr.Mousepad du hitta exakt vad du behöver.

Vi hjälper dig gärna i rådgivning och design av musmattor. Eller om du har några frågor om. Skapa utskriftsdata? Återigen har vi lösningen för dig. Ett telefonsamtal eller e-posta oss så hjälper vi omedelbart. Våra grafiska formgivare är mycket skicklig i att hantera alla stora designprogram.

Naturligtvis får du också en kvalitet mönster med dina utskriftsdata som tidigare skickats till släppa oss. Naturligtvis gratis och utan förpliktelser.

Frisläppandet mönstret motsvarar exakt den senare tryckupplagan. Detta kan bara hittas på Mr musmatta! Europas ledande med erfarenhet av mer än 12 miljoner Mouse säljs.