allgemeine Geschäftsbedingungen AGBs Mr. Mosuepad

AAVs – Mr. Mousepad –

Allmaenna-affaersvillkor

§ 1 Omfattning, kundinformation
Följande villkor (GTC) reglerar avtalsförhållandet mellan Mr Musmatta Inh. Renate Hensel, Mr. musmatta och entreprenörer som köper varor i butiken. Motsatta eller avviker från våra villkor inte erkänns av oss. Kontraktet språket är tyska. Vi förbehåller oss rätten att avvisa prov förfrågningar.

§ 2 Slutsats
(1) erbjudanden på Internet utgör en icke bindande uppmaning till dig att köpa varor.
(2) Du kan lägga till en eller flera produkter i varukorgen. Under beställningsprocessen ange data och önskemål om. Betalning, leveransvillkor, etc .. Först efter att ha klickat på knappen och beställa, ange ett bindande bud på att ingå ett köpeavtal. Men du kan också göra telefon eller fax en bindande order. Fördröjningen sker via e-post eller bekräftelse på din beställning fax utgör inte acceptans av erbjudandet.
(3) Vi har rätt att acceptera ditt erbjudande inom två arbetsdagar genom att skicka en orderbekräftelse via e-post. Efter utgången av den period som avses i punkt 1 ditt bud avvisas, det vill säga De är inte längre bundna till ditt erbjudande. I ett telefonsamtal order är det köpekontrakt som slutits när vi accepterar erbjudandet omedelbart. Om erbjudandet inte accepteras omedelbart, då är man inte längre bunden av det.

§ 3 Kundinformation: lagra dina orderdata
Din beställning med detaljerna i kontraktet (till exempel typ av produkt, pris, etc.) lagras av oss. Vi kommer att skicka till dig de villkor, men du kan ringa även efter det att kontraktet när som helst via vår webbplats GTC. Som registrerad kund kan du komma åt dina tidigare order på kundinloggning området (Mitt konto).

§ 4 Kundinformation: Korrigering Meddelande
Du kan korrigera inmatningen innan du skickar beställningen när som helst med hjälp av backstegstangenten. Vi kommer att informera dig på vägen genom processen ytterligare korrigeringar. Beställningsprocessen kan du helt sluta när som helst genom att stänga webbläsarfönstret.

§ 5 Bibehållande av titel
Köpet förblir vår egendom tills full betalning.

§ 6 Begränsning av dina garantianspråk
(1) För våra varor görs lagstadgade garantirättigheter.
(2) Din garantianspråk på grund av fel i varan löper ett år från överföringen av risk. Undantag från denna regel, ersättningskrav, hävdar för fel som vi bedrägligt dolda och krav från en garanti för att vi har ansökt om tillstånd av objektet. Heller din anlita enligt § 478 BGB. För dessa undantagna påståenden, de lagstadgade preskriptionstider.

§ 7 Behörighet
Den exklusiva mötesplats för alla tvister som följer av detta avtal är vårt säte (Hamburg), om du är en affärsman.

Beställ gratisprover
BESTÄLL DIREKT