Impressum & Integritetspolicy 2018-05-16T11:54:17+00:00

Impressum & Integritetspolicy

Enligt § 5 TMG:

Mr. Mousepad
Hermann-Buck-Weg 8
22309 Hamburg

representeras av:

Malte Johanssen

MJ Webshops e.K

Kontakt:

Telefon: +49 (40) 970 75 220
Telefax: +49 (40) 970 75 221
E-post: info@mr-mousepad.de

Momsreg.nr. enligt §27 a momslagen: DE 316432838

Ansvarig för innehållet i § 55 Abs. 2 RStV:

Malte Johanssen

Europeiska kommissionen ger en plattform för online-tvistlösning (OS)
klar: https://ec.europa.eu/consumers/odr
vår e-postadress: info@mr-mousepad.de

Vi är inte villiga eller skyldiga att delta i tvistlösningsförfaranden inför ett konsumentskiljeorgan.

Webdesign & Realisering

Design: Mintvision
Programmering: Elbstyle

Ansvar för innehåll

Som tjänsteleverantör är vi enligt § 7 punkt.1 TMG ansvariga för eget innehåll på dessa sidor under den allmänna lagstiftningen. Enligt §§ 8 till 10 TMG är vi inte skyldiga som en tjänsteleverantör att övervaka överförd eller lagrad information eller att utreda omständigheter som tyder på olaglig verksamhet.

Skyldigheter att ta bort eller spärra användningen av information enligt den allmänna lagstiftningen förblir orörda. Emellertid är en sådan skuld endast möjlig från och med dagen som kunskap kommit till känna om en viss överträdelse. Vid anmälan av sådana brott, kommer vi att ta bort innehållet omedelbart.

Ansvar för länkar

Vår webbplats innehåller länkar till externa webbplatser, över vilka vi inte har någon kontroll.
Därför kan vi inte acceptera något ansvar för deras innehåll. Leverantören eller operatören är alltid ansvarig för innehållet i länkade sidor.
De länkade webbplatserna kontrollerades vid tidpunkten för länkning för eventuella lagöverträdelser. Olagligt innehåll fanns inte närvarande vid tidpunkten för länkning.
En permanent kontroll av länkade sidor är orimlig utan konkreta bevis för ett brott. Efter anmälan av brott, kommer vi omedelbart att ta bort sådana länkar.

Upphovsrätt

Innehåll och verk på dessa sidor som skapats av sidans operatörer är godkänt av tyska lagen om upphovsrätt. Kopiering, redigering, distribution och någon form av utnyttjande utanför gränserna för upphovsrätten kräver ett skriftligt medgivande från upphovsmannen. Nedladdning och kopiering är tillåten endast för privat, icke-kommersiellt bruk.

Om innehållet inte är skapat av operatören, beaktas upphovsrätts av tredje part. Bidrag från tredje part är markerade som sådana. Skulle du fortfarande hitta något gällande upphovsrättsintrång ber vi dig skicka oss en notis om detta. Efter att vi får reda på intrånget av upphovsrätten, kommer vi omedelbart att ta bort sådant innehåll.

Källa: https://www.erecht24.de/impressum-generator.html

Integritetspolicy

Dataskydd

Operatörerna av dessa sidor har åtagit sig att skydda dina personuppgifter med stort allvar.
Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med de rättsliga bestämmelserna om dataskydd samt med integritetspolicy.

1 Inventeringsdata

(1) Dina personuppgifter, förutsatt att dessa är nödvändiga för upprättandet, innehållet eller ändringen av avtalsförhållandet (inventeringsdata), används endast för utförande av kontraktet. Till exempel, för att leverera varorna måste ditt namn och adress vidarebefordras till varuleverantören.

(2). Insamling och behandling av personuppgifter, syftet med bearbetningen

Du kan alltid besöka vår hemsida anonymt, utan att berätta för oss vem du är.

När du besöker vår webbplats samlar och lagrar vi automatiskt information i serverns loggfiler som din webbläsare sänder till oss. Dessa är:

-> Datum och tidpunkt för tillträde

-> IP-adress för den begärande datorn

-> adressen till den sista sidan du besökte, från vilken du följde till den aktuella sidan (referreringsadress)

-> Browserns typ och version

-> det operativsystem som används

Om du kommer till oss via kontaktformuläret ett meddelande att tillhandahålla en giltig mailadress krävs så vi kan svara på denna begäran och veta vem det kommer från.

Ytterligare information kan lämnas frivilligt. Den rättsliga grunden för databehandling för att upprätta kontakt sker i enlighet med artikel 6 para. 1 lit. a GDPR. Efter slutförandet av den förfrågan du har gjort kommer uppgifterna raderas automatiskt.

Om du har registrerat vårt nyhetsbrev samlar vi in, behandlar och använder följande personuppgifter: Titel, efternamn, namn, e-postadress. Du kan göra ytterligare frivillig information. Den rättsliga grunden för databehandling i samband med nyhetsbrevet sker enligt artikel 6 Abs. 1 s. 1 lit. 1 GDPR på grundval av ditt frivilligt beviljade samtycke.

Om du beställer via vår hemsida behandlar vi följande personuppgifter:
Hälsning, förnamn, efternamn, gata, husnummer, postnummer, stad. Den rättsliga grunden för databehandlingen är artikel 6 para 1 s. 1 lit. b DSGVO. Behandlingen av din personliga uppfyllelse av skyldigheter enligt köpeavtalet.

Vi använder din personliga information för följande ändamål:

-> att bearbeta, uppfylla och behandla din beställning

-> för korrespondens med dig

-> för fakturering

-> att kunna kontakta dig personligen när du får vårt nyhetsbrev

-> att behandla eventuella garantianspråk

-> för att ge dig möjlighet att kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret eller via e-post.

Vi vet att dataöverföring via Internet (t.ex. vid kommunikation via e-post) kan ha luckor i säkerheten. Ett komplett skydd av data mot obehörig åtkomst av tredje part är omöjlig.

(3) överföring av personuppgifter

Utan ditt uttryckliga samtycke kommer dina uppgifter inte att lämnas ut till tredje part. Undantag för detta är de servicepartner som är involverade i kontraktet, till exempel: Till exempel ansvarar banken för betalningsbearbetning och logistikföretaget (UPS) som ansvarar för leveransen. Omfattningen av den överförda data är begränsad till det minsta som krävs.

När du betalar via PayPal får du en betalningsförfrågan från oss efter beställningsbekräftelsen och släppas från din sida via PayPal. Alla data som behövs för detta kör helt över PayPal. Vi överför inte data till PayPal. Vi anger endast din e-postadress i vår betalningsförfrågan via PayPal.

Mer information om sekretesspolicyn du se sekretessprinciperna i PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

4) Berörda rättigheter

Enligt artikel 15 GDPR har du rätt att be oss om bekräftelse av om och i så fall vilka personuppgifter du behandlar. Du har också rätt att rätta till eller radera eller begränsa bearbetningen, samt rätten att invända mot bearbetning och rätten att överföra data. För detaljer, se artiklarna 16, 17, 18, 20 DSGVO. Enligt artikel 13 para. 2 DSGVO du har rätt att klaga till en tillsynsmyndighet.

Cookies

Den här webbplatsen använder så kallade cookies. Tillåt cookies på din dator då det inte gör skada och inte innehåller virus. Cookies används för att göra våra erbjudanden mer användarvänliga, effektiva och säkrare. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och sparas av din webbläsare.

Cookies är små textfiler som lagras på din dator och sparas av din webbläsare.
De raderas automatiskt efter ditt besök. Andra cookies finns kvar på enhetens minne tills du tar bort dem.
Andra cookies finns kvar på enhetens minne tills du tar bort dem.

Du kan ställa in webbläsaren så att du får informeras om användningen av cookies och tillåta cookies endast i enskilda fall, aktivera godkännande av cookies i vissa fall eller i allmänhet och automatisk borttagning av cookies när du stänger webbläsaren. Vid avaktivering av cookies, kan funktionaliteten hos denna webbplats begränsas. Du kan förhindra lagring av cookies genom att välja „Block cookies“ i dina webbläsarinställningar.

Kontaktformulär

Om du kommer till oss via kontaktformulär begär information från formuläret inklusive kontaktuppgifter som du anger för att bearbeta begäran och för fall av lagras uppföljande frågor för oss. Vi delar inte denna information utan ditt samtycke.

Nyhetsbrevdata

Om du vill ta emot nyhetsbrev som erbjuds på webbplatsen behöver vi en e-postadress från dig, liksom information som gör att vi kan verifiera att du är ägare till den angivna e-postadressen och att du godkänner att få nyhetsbrevet. Ytterligare uppgifter samlas inte in. Vi använder denna information uteslutande för leverans av den begärda informationen och skickar den inte vidare till tredje part.

Det beviljade samtycket till lagring av data, e-postadressen och deras användning för att skicka nyhetsbrevet kan återkallas när som helst, till exempel via länken „unsubscribe“ i nyhetsbrevet.

Sekretesspolicy för användning av Google Analytics

4.1. Google Analytics Den här webbplatsen använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. („Google“). Google Analytics använder så kallade „cookies“, textfiler som lagras på din dator och som gör det möjligt att analysera användningen av webbplatsen. Informationen om användningen av webbsidan och som genereras av sådana cookies överförs vanligtvis till en server hos Google i USA och lagras där. I händelse av aktivering av IP-anonymisering på denna webbplats kommer din IP-adress att i förväg förkortas av Google inom Europeiska unionens medlemsstater eller inom andra avtalsbundna stater i överenskommelsen inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall överförs hela IP-adressen till en Google-server i USA och förkortas där. På uppdrag av operatören av webbplatsen kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter om aktiviteter på webbsidan och tillhandahålla webbplatsen och internetrelaterade tjänster till webbplatsen operatören. Detta genomförs som en del av Google Analytics och som din webbläsare skickar IP-adressen kan den inte slås samman med annan data från Google. Du kan neka användning av cookies genom att välja dessa inställningar i din webbläsare; vi vill dock påpeka att du då eventuellt inte kan använda sidan i sin fulla utsträckning och i vissa fall inte använda alla funktioner på denna webbplats. Du kan också förhindra att data som genereras av cookien och som gäller din användning av webbplatsen (inkl. din IP-adress) inte skickas till eller får hanteras av Google genom att ladda ner och installera följande webbläsartillägg från denna länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Du kan förhindra insamlingen av Google Analytics genom att klicka på följande länk. En opt-out-cookie kommer att ställas in för att förhindra framtida insamling av din information när du besöker den här webbplatsen: Inaktivera Google Analytics Mer information om användarvillkor och sekretess finns på http://www.google.com/analytics/terms/de.html eller https://www.google.de/intl/de/policies/. Vi påpekar att på Google Analytics har Google Analytics utökats med koden „anonymizeIp“ för att säkerställa en anonym samling av IP-adresser (sk IP-masking).

4.2. Google Adwords Vår webbplats använder Google AdWords-annonseringsintegrationstjänsten. Google AdWords använder cookies för att samla in data anonymt. De insamlade data innehåller händelser som är relaterade till din aktivitet på vår hemsida (t.ex. antal sidor som visas, produkterna som visas på sidan, dina sökningar på vår hemsida). Dessutom kan information som inkluderar sociodemografisk information som åldersintervall och händelser som rör aktiviteter i Google AdWords, som till exempel: Till exempel, antalet annonser som du ser genom cookies. Google AdWords samlar emellertid aldrig personligt identifierbar information. Mer information om hur Google AdWords samlar in data finns i Google AdWords: s sekretesspolicy. I dina webbläsarinställningar har du möjlighet att förhindra att nämnda kakor sparas på din dator. Vi påpekar dock att du kanske inte kan använda alla funktioner på vår hemsida i sin helhet. På webbplatsen Din Online-val kan du göra invändningar mot personlig annonsering genom exempelvis Google AdWords.

SSL-kryptering

Den här sidan använder SSL-kryptering av säkerhetsskäl och för att skydda överföringen av känsligt innehåll, till exempel de förfrågningar som du skickar till oss som webbplatsoperatör. Du kan känna igen en krypterad anslutning genom att ändra adresslinjen i webbläsaren från „http://“ till „https://“ och låssymbolen i din webbläsarrad.

När SSL-kryptering är aktiverad, kan de data som du skickar till oss, inte läsas av andra.

Information, borttagning eller blockering

Du har alltid rätt till fri information om dina lagrade personuppgifter, dess ursprung och destination och syftet med databehandlingen samt har rätt till rättelse, blockering eller radering av dessa uppgifter. För detta ändamål, liksom andra frågor som rör personuppgifter, kan du kontakta oss när som helst på den adress som ange hos oss.

Motsägelse reklam e-post

Användningen av publicerad i samband med tryckförpliktelsens kontaktinformation för att skicka oönskad reklam och informationsmaterial avvisas härmed. Sidans operatörer förbehåller sig uttryckligen rätten att vidta rättsliga åtgärder i händelse av oönskad överföring av reklaminformation, till exempel via spam-e-post.

Dataskydd och webbplatser för tredje part

Webbplatsen kan innehålla hyperlänkar till och från tredje parts webbplatser. Om du följer en hyperlänk till någon av dessa webbplatser, var vänlig notera att vi inte tar något ansvar eller ansvar för någon tredje parts innehåll eller sekretesspolicy. Om du har några frågor angående behandlingen av dina personuppgifter, kan du alltid kontakta oss.

Uppgift

Enligt den federala dataskyddslagen (BDSG) har du rätt att frigöra information om din lagrade data, samt rätten till korrigering, blockering eller radering av dessa data. Du kan ställa frågor via följande e-postadress: info@mr-mousepad.de

Källa: eRecht24

mr musmatta Service 040 97075220 call us for frågor

Begär ett gratisprov av din Musmatta

Ett gratisprov av musen du har följande arbetsdag i ditt inlägg. Det motsvarar exakt den senare utgåva. Om du har frågor om beställning av mönstret, vi hjälper gärna till. Du kan kontakta oss på 0049-40/970 75 220.

Beställ gratisprover